حداقل سرمایه برای واردات ( از کشور چین )
به نام خداوند بخشنده مهربان. دوستان خوبم سلام
من رضا محمدشفیعی هستم. فعال بازرگانی و عضو اتاق بازرگانی مشهد. توی این مقاله میخوام باهاتون راجع به حداقل سرمایه ای که میتونید باهاش تجارت یا بازرگانی بین الملل – حالا چه واردات چه صادرات – رو شروع کنید صحبت کنم. از قدیم میگن سنگ بزرگ نشونه ی نزدنه. و اینجا میخوام با توجه به تجربه ی چندین و چند ساله ای که توی واردات از کشور چین دارم بهتون بگم که دقیقاً چطور و از کجا و با چقدر سرمایه میتونید شروع کنید.
حداقل سرمایه برای واردات از چین
برعکس باوری که همه دارن، که برای واردات ( یا صادرات ) به سرمایه ی خیلی بزرگی نیاز داریم – که اصلاً اینطور نیست – ما برای اولین واردات خودمون میتونم بگم حداکثر به هزار دلار سرمایه نیاز داریم و صد البته که شما میتونید با 100 دلار هم اولین واردات خودتون رو تجربه کنید. من اولین بار وارداتیم، 150 هزار تا LED (ال.ای.دی از جمله قطعات الکترونیکی هست) بود که در دو کارتن و وزن مجموع 10 کیلوگرم از چین به ایران ارسال شد و اون رو خیلی ساده دم ذفتر خودم تحویل گرفتم. هزینه ای که مجموعاً برای خرید + حمل + ترخیص این کالا پرداخت کردم، 800 دلار بود. و من با این 800 دلار اولین واردات خودم رو تجربه کردم، که 1600 دلار برای واحد تولیدی ما سود ( صرفه جویی ) داشت.چون همون لحظه همون کالاها توی بازار تهران 2400 دلار قیمت داشتن. در ادامه میخوام به مزایای واردات اشاره کنم.
کاهش هزینه های تولید
اینکه بتونید خودتون به صورت مستقیم مواد اولیه ی خودتون رو وارد کنید قطعاً باعث کاهش هزینه های تولید و خرید با بهترین قیمت میشه. به جرات میتونم بگیرم تاثیرگذارترین وزنه ای که واحد تولید ما رو دگرگون کرد واردات مستقیم قطعات الکترونیک از چین بود که نه تنها برامون توی کاهش هزینه های تولید سود داشت، بلکه کم کم منجر به شکل گیری یک مینی کسب و کار سود ده شد، که قطعات مصرفی خودمون رو نه تنها برای خودم بلکه برای همکارانم هم وارد میکردم.
کسب و کار با درآمد و کلاس کاری بالا
برای افرادی که به دنبال یک شغل پرسود هستن – البته به شرطی که به حوزه بازرگانی خارجی علاقمند باشن – واردات و صادرات یکی از بهترین گزینه هاست. واردات و صادرات شغلی هست که اگر توی اون حرفه ای بشین میتونید در کمتر از یکسال سرمایه ی خودتون رو به دلار حدود پنجاه درصد و به ریال نزدیک به 2 برابر کنید. این اتفاق یک شبه نمیفته، اما به 20 سال زمان هم نیاز نداره. شما با حرفه ای شدن توی این حوزه و داشتن تمرکز بالا میتونید حداکثر توی دو سال به این مهم دست پیدا کنید. ضمناً بودن توی بیزینس تجارت بین الملل به شما گزینه ی داشتن یک شغل با کلاس و قابل تحسین توسط دیگران رو میده که به ارتقای جایگاه اجتماعی شما هم قطعاً کمک خواهد کرد.
واردات خرده بار و عمده بار
وقتی که یکی دو واردات رو تجربه کردم ، در ادامه شروع کردم به خرید سمپل ( نمونه ) های مختلف از کالاهای دیگه. در این خریدها یا واردات های در مقیاس کم میتونم بگم کمترین خریدی که انجام دادم 25 دلار بود و بزرگترین خریدم – البته قبل از گرفتن کارت بازرگانی – 10 هزار دلار. بسیاری از خریدهایی هم که از کشور چین داشتم علیرغم اینکه تعداد بسیار بالایی نداشتن ولی حدوداً 50 الی 100% بهم سود میدادن. و در طول این سالها میتونم بگم حداقل 200 الی 300 بار اینکار رو انجام دادم. خریدهای کوچولو کوچولو از کشور چین که میتونه دقیقاً یک شروع عالی باشه برای کسایی که به این حوزه علاقه مند هستند. امروزه با توجه به اینکه صرافی ها برای حواله به چین برای زیر 30 هزار یوان 200 یوان کارمزد ( معادل 30 دلار ) درخواست میکنن، به نظر میاد که حداقل وارداتی که صرفه اقتصادی کمی داشته باشه به 200 الی 300 دلار سرمایه نیاز داره. من با این مبالغ کوچیک شروع کردم و تا امروز حدود 200 هزار دلار واردات رو در مقیاس خرده ( یعنی مثلاً یک کارتن نیم کیلویی ) تا یک فول کانتینر 20 فوت تجربه کردم.
هزینه های سربار در واردات
یکی از چیزهایی که باید در نظر بگیرید، هزینه های سربار هست. مثلاً شما برای واردات یک وسیله ی کوچیک 10 گرمی، یا یک وسیله نیم کیلوگرمی – با بار هوایی – دقیقاً باید یک مبلغ بپردازید. چون پایین تر از نیم کیلو رو شرکت های هوایی برای شما نیم کیلو در نظر میگیرند. یا اینکه بعضی ها کف سفارششون یک کیلوگرم هست و زیر یک کیلوگرم رو یک کیلوگرم محاسبه میکنن. این تعادلی هست که خودتون باید ایجاد کنید و در نظر بگیرید. یه وقت هست که کالایی که میخرید گرونه ، و با خودتون حساب میکنید که مثلاً این هزینه 40 دلاری که دارم میپردازم برای حمل یک کیلوگرم ، فقط برای این کالا هست و این رو جزو هزینه های R&D یا تحقیق و توسعه سازمانم در نظر میگیرم. من فعلاً قصد دارم یک کالای با کیفیت و خوش فروش و با سود خود پیدا کنم. برای پیدا کردن این چنین کالایی حتماً به کمی تحقیق و بررسی چند کالا نیاز دارم.
من سالهای سال آرزو داشتم تجارت کنم. دقیقاً از کجا شروع کنم؟
اگه واقعاً اینطور هست ، بهتون تبریک میگیم، جای درستی اومدین. شما میتونید فقط با اختصاص 90 دقیقه زمان در وبینار “ورود به دنیای تجارت” ما به صورت کاملاً رایگان شرکت کنید و اطلاعات جامع و کاملی در این زمینه کسب کنید. توی این وبینار یاد میگیرید که :
- برای شروع واردات دقیقاً باید از کجا شروع کنم؟
- چطور با کمترین سرمایه تجارت رو شروع کنم؟
- دروغ هایی که شنیدیم و تجارت رو به یه آرزو تبدیل کردن!
- چه کالاهایی رو میشه و چه کالاهایی رو نمیشه وارد یا صادر کرد؟
- کارت بازرگانی لازمه بگیرم؟
- آیا لازمه برای شروع واردات به چین سفر کنم؟
- آیا لازمه به زبان انگلیسی یا چینی مسلط باشم؟ یا اصلاً اینها رو بلد باشم؟
- چطور با چینی ها ارتباط برقرار کنم؟
- بررسی وب سایت های Alibaba.com ، AliEpress.Com و وب سایت TaoBao و تفاوت های اونها باهم
- انواع روش های حمل و ترخیص
- و بسیاری اطلاعات مفید دیگه
برای مشاهده وبینار اینجا کلیک کنید.
همچنین قبل از دیدن ویدیوی وبینار یا بعد از دیدن اون یا هر جایی که سوالی داشتید میتونید با پر کردن فرم درخواست مشاوره تجارت به ما اعلام کنید که به مشاوره نیاز دارید تا همکاران ما با شما تماس بگیرن.
درخواست مشاوره تجارت
فیلد های "*" اجباری هستند
دیدگاهتان را بنویسید